Sport
Craioveanu: „Să nu vindem fum când nu trebuie să vindem fum”

Universitatea Craiova a ajuns la cinci victorii consecutive, iar fanii „alb-albaștrilor” îi văd deja campioni pe elevii lui Bergodi. Totuși, Gică Craioveanu atrage atenția asupra concentrării. 

„Craiova nu e campioană. Să nu vindem fum când nu trebuie să vindem fum. Că suntem favoriţi, este altceva, dar nu suntem campioni. Am încredere în aceste meciuri, sunt două echipe foarte bune, una Botoşani care acum speră la cupele europene iar cealaltă, Astra, chiar dacă nu o să joace în Europa, o echipă foarte imprevizibilă. Bergodi e magician, așa pare, că ştie să motiveze echipa, după aia vedem, mai sunt trei etape foarte dificile. Trebuie să mă întorc în Spania, dar sunt capabil de orice. Fug ca nebunul!”, a spus Gică Craioveanu.

„După forte multe infrângeri în faţa lor am reuşit să îi batem când aveam nevoie. Mai avem 3 finale, ne aşteaptă o deplasare grea la Botoşani. Era clar că suntem două echipe cu jucători foarte buni. Diferenţa a fost făcută de atitudine. Va fi din ce în ce mai greu. Dacă vom pierde următorul meci, nu am făcut nimic. Va fi greu, dar avem destul timp să ne recuperăm” , a declarat și „decarul” Alexandru Cicâldău la finalul înfruntării cu FCSB.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.