Sport
Craioveanu, Vătăjelu și Vlădoiu au oferit bilete-mărțișor la magazinul Științei. Galerie-foto

Gică Craioveanu a fost în centrul acțiunii Universității Craiova de la magazinul oficial al clubului din mall, legenda Științei împărțind, alături de Vătăjelu și Vlădoiu, bilete doamnelor și domnișoarelor, care astfel pot intra gratis la meciul cu Gaz Metan Mediaș, de duminică, 1 martie, ora 19.15 pe ”Ion Oblemenco”. 

Reprezentantele sexului frumos nu au ratat ocazia de a se fotografia alături de alb-albaștri și de a primi autografe, dar nici bărbații nu au lipsit de la această acțiune, chiar dacă aceștia au plătit pentru tichetele la meci. 

Promoția clubului continuă până duminică, la ora 17, fetele având ocazia să-și achiziționeze gratis bilete la meciul cu Gaz Metan, cu ocazia Mărțișorului, de la cele două magazine ale Universității, din mall și din Piața Mihai Viteazul. 

La evenimentul de joi seara, Gică Craioveanu a declarat: "E o plăcere să vezi atâta lume care are speranţe, iluzii pentru play-off, am împărâit multe bilete doamnelor şi domnişoarelor. Singura problemă este că fetele mi-au spus „nea Gică” şi asta m-a făcut să înţeleg că sunt bătrăn. Sper să fie şi la meciul de duminică la fel cum a fost cu Aek Atena, când au venit acei copii superbi. Mediaşul îmi place, vrea să joace, care propune fotbal. Sper să fie acelaşi rezultat ca acum o lună, când i-am bătut cu 3-1. Îi batem pe CFR la Craiova, nu mai putem să pierdem ca acum. Am avut ocazii cu CFR, am jucat foarte bine, a recunoscut şi Bursucul, mi-a plăcut ce a declarat, că l-a încântat atmsofera de pe Oblemenco. E o campanie împotriva lui Bancu să nu fie convocat. Bancone vine după o accidentare, a stat o lună şi ceva, e mai dificil să ajungă la forma maximă. A demonstrat de 6 ani de când e la noi că e un jucător foarte bun, care merită, fără discuţie, să fie la echipa naţională. Poate se va întrerupe campionatul, dar nu la Craiova. Aici, noi muşcăm din coronavirus! Nu mi-e teamă deloc de niciun coronavirus!"

Bogdan Vătăjelu a spus: "Mediaşul joacă fără presiune, au un moral foarte bun. Avem 10 finale, dar trebuie să le tratăm ca pe celelalte, doar aşa avem şanse la titlu. Avem nevoie de 10 victorii. Dacă vom începe cu dreptul, putem avea un parcurs destul de bun."

Ştefan Vlădoiu a adăugat: "Aşteptăm victoria duminică, sperăm să le facem femeilor cadou victoria pe 1 martie. Ştim ce avem de făcut duminică, împotriva Gazului, am mai jucat cu ei. Important este să câştigăm acest meci. A fost puţină frustrare, fiindcă nu am făcut un meci rău, dar nu am marcat."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.