Sport
Cristi Bărbuț: „Am exersat aceste lovituri”

Cristi Bărbuț a fost eroul Universității Craiova în cel de-al doilea meci de verificare cu FC Viitorul. Extrema a înscris o dublă, iar execuțiile au fost fantastice. 

După partida câștigată cu 2-1, Cristi Bărbuț a declarat: „Am marcat două goluri frumoase cu stângul, sper să vină și în campionat la fel. Mă bucur că am marcat și că am câștigat. Am oferit acest spectacol, fiind primul meci după atâta timp. E bine că am trecut peste această perioadă și așteptăm meciurile oficiale. E greu, sper să fim bine la meciul de vineri și să dăm totul. Am exersat aceste lovituri în perioada de pauză și mă bucur că mi-au ieșit. Trebuie să luăm primul meci cu Botoșaniul și să cucerim cele 3 puncte, iar după aceea ne vom gândi la titlu. Nu vom avea spectatori, știm bine că Universitatea este o echipă iubită și va fi dificil pentru noi și pentru fani. Sper să nu mă opresc cu golurile, dar cel mai important este să câștige echipa. Următoarele două jocuri vor fi grele, dar așa se va întâmpla pe tot parcursul play-off-ului. Noi o să intrăm pe teren și vom da sută la sută.”

 

Conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, programul etapei a 3-a din cadrul play-off-ului şi play-out-ului Ligii I este următorul:

Vineri, 12 iunie

Universitatea Craiova – FC Botoşani (ora 20:00), play-off

Sâmbătă, 13 iunie

FC Voluntari – Academica Clinceni (ora 14:30), play-out

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Hermannstadt (ora 17:00), play-out

Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaş (ora 20:00), play-off

Duminică, 14 iunie

FC Viitorul – CSM Politehnica Iaşi (ora 17:00), play-out

CFR Cluj – FCSB (ora 20:00), play-off

Luni, 15 iunie

FC Dinamo – Chindia Târgovişte (ora 20:00), play-out.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.