Sport
Cristiano Bergodi a găsit „Știința punctelor” pentru Universitatea

Universitatea Craiova a reușit o victorie senzațională pe terenul liderului CFR Cluj, scor 3-2. Elvir Koljic, Valentin Mihăilă și Alexandru Cicâldău au punctat pentru „alb-albaștri”, în timp ce pentru gazde au înscris Ciprian Deac și Vinicius.

Oltenii au început în forță duelul din Gruia, iar Elvir Koljic a deschis scorul în minutul 9 după un șut de excepție din afara careului. Nistor ar fi putut dubla avantajul Craiovei, însă execuția sa a fost scoasă de Arlauskis, cel mai bun om al oamenilor lui Dan Petrescu. Goalkeeper-ul a avut mai multe intervenții miraculoase pe tot parcursul meciului.  CFR-iștii au avut și ei câteva ocazii în prima parte, dar repriza s-a încheiat cu același Elvir Koljic. Bosniacul a fost blocat în ultimul moment de portarul advers. Partea secundă a început la fel de bine pentru Știința. În minutul 55, Valentin Mihăilă l-a lobat pe Arlauskis, din afara careului și a dus scorul la 2-0. Cumva, gazdele au revenit în joc. Între minutele 60 și 71, Deac și Vinicius au restabilit egalitatea, iar ritmul jocului a scăzut în intensitate. Când puțini se mai așteptau, Alexandru Cicâldău a marcat golul 3 al Universității Craiova și a consemnat o victorie extrem de importantă. Elevii lui Cristiano Bergodi s-au apropiat la un punct de clujeni și etapa viitoare vor da piept cu Gaz Metan Mediaș, în deplasare. 

 

„Ca jucător îl mai bătusem pe Dan Petrescu, dar ca antrenor nu! Mă bucur, dar nu e între mine şi Dan, e important că jucătorii mei au căpătat încredere. Este cel mai frumos meci al sezonului, o victorie extraordinară, sunt mulţumit, mergem înainte, e o reclamă reuşită pentru fotbalul românesc. Aş fi ipocrit dacă aş spune că după 3 meciuri nu mă gândesc la titlu, dar nu credeam că vom câştiga la CFR. E meritul băieţilor, ei sunt primii actori pe teren. Trebuie să fim modeşti, să stăm cu picioarele pe pământ, suntem încă în spatele CFR -ului. Când am venit, era un vis dacă unul îmi spunea că am putea juca ultimul meci acasă cu titlul pe masă," a spus Cristiano Bergodi după meci.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.