Sport
Cristiano Bergodi: „Avem defensivă”

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în deplasarea cu FC Botoșani, golurile fiind înscrise de Alexandru Cicâldău în minutul 72 din penalty și de Gustavo în prelungirile partide. 

La finalul meciului, Cristiano Bergodi s-a felicitat pentru faptul că a rezolvat problemele din defensivă. Tehnicianul Științei este de părrere că partida decisivă va fi cea cu CFR Cluj: „„Era un meci foarte greu, dar bine că am câștigat pentru prima dată aici la Botoșani. În prima repriză eram puțin nervoși, dar a doua repriză am arătat mai bine și puteam să câștigăm și la un scor mai mare. Îi felicit pe băieți pentru că au obținut o nouă victorie. Acum avem defensivă, echipa juca bine și înainte cu Corneliu Papură, dar acum, cu modestie spun că suntem mai buni și în defensivă, chiar dacă am mai primit goluri. Cred că asta trebuia la Craiova”.

 

 

Și chiar dacă am câștiga tot, ultimul meci cu CFR-ul e cel care va decide campionatul, noi suntem bucuroși, pentru că nu a fost deloc ușor partida cu Botoșani.Cred că sezonul continuă, nu cred că o să se amâne FCSB cu Sepsi. E normal că dacă FCSB va câștiga finala nu va mai fi la fel de preocupată în campionat, dar nu e treaba mea, ci a FRF-ului și a LPF-ului”, a declarat acesta. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.