Sport
Cristiano Bergodi: „Dacă vrei să te lupţi pentru titlu, ai nevoie de astfel de meciuri”

Craiova s-a impus în derby-ul cu Dinamo, scor 1-0, pe „Arena Națională”, iar oltenii își continuă forma excelentă aratată în noul sezon competițional. După joc, Bergodi s-a declarat încântat de evoluția jucătorilor săi. 

La finalul meciului cu Dinamo, Cristiano Bergodi a declarat: „Se poate spune că a fost o victorie italienească. Vreau să-mi felicit băieţii, a fost o victorie muncită. Toţi jucătorii au alergat şi au muncit pentru fiecare minge. Dacă vrei să te lupţi pentru titlu, ai nevoie de astfel de meciuri. Caracterul echipei s-a văzut după accidentarea lui Marius Constantin. Dacă era Mihăilă sau Koljic în acest meci, la fel de greu.

În a doua repriză am jucat mai retras. Încă nu au relaţii de joc cei noi. Căpăţînă i-a ajutat şi mă bucură acest lucru. Nu am apucat să vorbesc cu Marius Constantin despre faza de la penalty. Arbitrul a văzut bine.

 

Nu mă aşteptam la un debut aşa de bun, mai ales că am avut moralul scăzut după meciul cu CFR Cluj din sezonul trecut, când am pierdut titlul. Sunt echipe bune în lupta la titlu. Dinamo a părut o echipă bună, dar îi lipseşte omogenitatea. Nu le-am lăsat spaţii. Nu e ruşine când câştigi un meci după un penalty. Am meritat victoria.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.