Sport
Cristiano Bergodi este infectat cu COVID-19! Ce se va întâmpla cu duelul cu Astra?

INFORMAȚIE DE ULTIMĂ ORĂ: Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a fost testat pozitiv pentru coronavirus! Culmea este că staff-ul tehnic și jucătorii Științei au fost în cantonament până la jocul cu CFR Cluj. 

Oltenii au fost testați pentru a fi gata de meciul cu Astra Giurgiu, care ar fi trebuie să se joace joi. De asemenea, giurgiuvenii s-au testat în această dimineață, la București și așteaptă rezultatul. Duelul cu Astra reprezintă restanța din etapa cu numărul 9 din play-off. 

Lucian Pretorian, team managerul echipei, Gheorghe Ciurea, antrenor secund și Cornel Blejan, preparatorul fizic, sunt ceilalți oameni din staff-ul Craiovei care au avut probleme. 

 

Anunțul oficial al clubului: „În urma testului COVID-19 efectuat ieri, întreg lotul de jucători este NEGATIV, în timp ce în rândul staffului tehnic a fost depistat un caz pozitiv. Din fericire, colegul nostru este asimptomatic.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.