Sport
Cristiano Bergodi, la primul antrenament la Ştiinţa

Italianul Cristiano Bergodi a condus astăzi primul antrenament la Universitatea Craiova, la cantonamentul din Lunca Jiului. Din cauza măsurilor de prevenţie, şedinţa de pregătire s-a desfăşurat pe grupe, antrenorul italian având la dispoziţie maxim 4 jucători. De celelalte grupe s-au ocupat secunzii Luigi Ciarlatini şi Dragoş Bon, iar portarii au rămas în grija lui Robert Tufişi, cel care a împlinit astăzi 44 de ani. 

”Nu voi schimba ce a făcut bun Cornel Papură, plecăm de la o bază bună, de la un sistem bun, de la niște jucători buni. Ceva-ceva mai trebuie, dar treptat, fără multe schimbări, fără să stricăm munca altora. Jucătorii trebuie să se gândească la cel mai înalt obiectiv, iar patru puncte nu este foarte mult, ținând cont că mai sunt 3 derby-uri, 2 cu CFR şi unul cu FCSB. Semnez acum dacă va trebui să jucăm pentru titlu cu CFR în ultima etapă. Sper să dau încredere jucătorilor, pentru că avem lot bun. Echipa Craiovei de acum este puternică, mai bună decât celelalte formații pe care le-am antrenat” a declarat Bergodi, după ieșirea din carantină.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.