Sport
Cristiano Bergodi răsuflă uşurat: al doilea test de COVID 19 a ieşit negativ!

Antrenorul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, a fost găsit negativ la repetarea testului de coronavirus, după ce la prima verificare rezultatul era neconcludent. "Prima veste bună a zilei: membrul din staff al cărui rezultat a fost ieri neconcludent a fost retestat, iar rezultatul este unul negativ" anunţă clubul din Bănie. 

După testele efectuate luni, team-managerul grupării din Bănie, Lucian Pretorian (38 de ani), a fost găsit pozitiv, iar antrenorul Cristiano Bergodi a avut test neconcludent. 

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați” anunţase clubul din Bănie. 

Deocamdată, printre jucători nu s-au descoperit cazuri de infectare. 

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, programat iniţial pentru sâmbătă, de la ora 21, a fost amânat.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.