Sport
Cristiano Bergodi, sărbătorit la antrenamentul alb-albaştrilor. Italianul poate stabili un nou record personal duminică

Antrenorul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, împlineşte astăzi 56 de ani şi a fost sărbătorit la antrenamentul de astăzi al alb-albaştrilor, fiind întâmpinat cu un tort aniversar pe care scria „La mulţi ani, Cristiano Bergodi!”. „Aniversare în familia alb-albastră. Tanti auguri, Mister!” este mesajul de pe pagina de facebook a clubului din Bănie. "Mulţumesc fanilor pentru urări, le promit că la finalul campionatului vom fi sus în clasament, vom încerca să luăm campionatul" a fost răspunsul lui Mister. 

În cele 14 meciuri în toate competiţiile pe banca tehnică a Ştiinţei, Cristiano Bergodi a câştigat 12, dar cele 2 eşecuri au însemnat pierderea titlului şi eliminarea din Europa League.

La Universitatea, Bergodi are practic două calupuri de 6 victorii consecutive, un record al său ca antrenor, înainte de a veni în Bănie nereuşind vreodată mai mult de 4 succese la rând. Italianul îşi poate bate recordul, dacă Ştiinţa câştigă derby-ul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională. 

În cariera sa, Cristiano Bergodi a mai antrenat echipele Imolese, Sassuolo, Progresul București, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, Modena, Pescara, Brescia, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.