Sport
Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

După victoria din Supercupa Italiei, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Acesta a ajuns la 760 de reușite, depășindu-l pe Josef Bican, fost fotbalist ceh, decedat în 2001 și care avea 759 de goluri. 

Ronaldo a marcat în Supercupa Italiei și a ajuns la un număr impresionant de goluri. Această nouă realizare a portughezului este cu atât mai impresionantă, având în vedere că fotbalul modern este foarte diferit de ceea ce se juca în trecut. De 1040 de meciuri a avut nevoie Cristiano Ronaldo să ajungă la aceste goluri. 

 

  • 1. Cristiano Ronaldo - 760 (de goluri)
  • 2. Josef Bican - 759
  • 3. Pele - 757
  • 4. Romario - 743
  • 5. Leo Messi - 719
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.