Sport
Universitatea, debut cu dreptul în noul sezon al Ligii 1 (Galerie FOTO)

Universitatea Craiova s-a impus, scor 3-2 , în faţa celor de la Academica Clinceni, în prima etapă a Ligii 1. Goluri partidei au fost marcate de Răuţă ( min 13 -autogol), Ivan Martic ( min. 41), Vali Constantin (min. 94), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Adrian Şut (min. 29), Nsiah (min. 90)

Universitatea Craiova a început bine partida, deschizând scorul în minutul 13, după ce Bancu a centrat, ia Andrei Răuţă a respins greşit în propria poartă. 

Clinceni a egalat în minutul 29 prin Adrian Şut după o neatenţie în defensivă. Ştiinţa a revenit avantaj cu 4 minute înainte de finalul primei părţi, Martic profitând de o greşeală  a fostului său coleg, Calancea.

Repriza secundă a fost controlată de craioveni, însă nu au reuşit să-şi impună jocul.

Finalul partidei a fost de infarct, Nsiah a marcat în minutul 90, dar Vali Constantin, cu o super execuţie, a adus victoria în ultima fază a jocului. Cei peste 11.000 de fani prezenţi pe "Ion Oblemenco" au strigat demisia tehnicianului Corneliu Papură.

 

 Joi, de la ora 19:00, Craiova primeşte vizita celor de la FC Sabail.

 

Universitatea: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Bancu - Ivanov, Şerban ( Mateiu min. 29), Qaka - Bărbuţ, Roman (Fortes min 77), Baiaram (Constantin min. 83).

 

Clinceni: Calancea - Achim, Răuţă, Nichita, Dobrescu - Sut, Barbu ( Vojtus min. 71) -  Ilie ( Paţurcă min. 57), Olariu, Nsiah - Buziuc

 

cine a scris articolul asta ori e orb ori e jijst si a gresit echipa. cand noi am jucat asa prost tu publici un articol ca asta?? demisia papura!!! demisia cartu!! sa faca misto de tine pe terenul tau o nou promovata ?? demisia papura!!!
14 iulie 2019, 23:38
Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.