Sport
Universitatea, debut cu dreptul în noul sezon al Ligii 1 (Galerie FOTO)

Universitatea Craiova s-a impus, scor 3-2 , în faţa celor de la Academica Clinceni, în prima etapă a Ligii 1. Goluri partidei au fost marcate de Răuţă ( min 13 -autogol), Ivan Martic ( min. 41), Vali Constantin (min. 94), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Adrian Şut (min. 29), Nsiah (min. 90)

Universitatea Craiova a început bine partida, deschizând scorul în minutul 13, după ce Bancu a centrat, ia Andrei Răuţă a respins greşit în propria poartă. 

Clinceni a egalat în minutul 29 prin Adrian Şut după o neatenţie în defensivă. Ştiinţa a revenit avantaj cu 4 minute înainte de finalul primei părţi, Martic profitând de o greşeală  a fostului său coleg, Calancea.

Repriza secundă a fost controlată de craioveni, însă nu au reuşit să-şi impună jocul.

Finalul partidei a fost de infarct, Nsiah a marcat în minutul 90, dar Vali Constantin, cu o super execuţie, a adus victoria în ultima fază a jocului. Cei peste 11.000 de fani prezenţi pe "Ion Oblemenco" au strigat demisia tehnicianului Corneliu Papură.

 

 Joi, de la ora 19:00, Craiova primeşte vizita celor de la FC Sabail.

 

Universitatea: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Bancu - Ivanov, Şerban ( Mateiu min. 29), Qaka - Bărbuţ, Roman (Fortes min 77), Baiaram (Constantin min. 83).

 

Clinceni: Calancea - Achim, Răuţă, Nichita, Dobrescu - Sut, Barbu ( Vojtus min. 71) -  Ilie ( Paţurcă min. 57), Olariu, Nsiah - Buziuc

 

cine a scris articolul asta ori e orb ori e jijst si a gresit echipa. cand noi am jucat asa prost tu publici un articol ca asta?? demisia papura!!! demisia cartu!! sa faca misto de tine pe terenul tau o nou promovata ?? demisia papura!!!
14 iulie 2019, 23:38
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.