Sport
CS Afumaţi – Universitatea Craiova se joacă pe arena din Berceni

Partida din optimile Cupei României, dintre Universitatea Craiova şi CS Afumaţi, se va disputa pe arena din Berceni, marţi, 28 noiembrie, de la ora 18.

Stadionul celor din Afumaţi nu are nocturnă, iar conducerea clubului ilfovean a refuzat invitaţia omologilor din Bănie ca meciul să se dispute pe noua arenă din Bănie, aşa încât au ales să joace partida de cupă în apropiere de Capitală, la Berceni, pe stadionul fostei echipe din Liga 2 ACS Berceni, acum desfiinţată.

„Pentru a permite cât mai multor suporteri afumăţeni să poată asista din tribune la superduelul cu CSU Craiova din optimile Cupei, conducerea clubului şi cea a primăriei comunei Afumaţi au ales ca loc de desfăşurare a partidei stadionul din comuna Berceni, care beneficiază de nocturnă şi de o suprafaţă de joc impecabilă. Mulţumim primăriei comunei Berceni pentru acordul dat ca acest meci din optimile Cupei să se desfăşoare în jud. Ilfov” e comunicatul clubului din Afumaţi.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.