Sport
CSM Craiova are o campioană națională la maraton

Atleta de la CSM Craiova, Ionela Puia, a câştigat duminică, la Bucureşti, proba feminină a Campionatului Național de Maraton. Competiţia s-a desfăşurat în cadrul Maratonului Internaţional Bucureşti, în care Puia a terminat pe locul 4, fiind devansată însă de 3 atlete din Kenya, care nu au fost incluse în competiţia naţională. 

Aşadar, în cursa sportivelor din România, Ionela Ecaterina Puia, atletă în vârstă de 28 de ani, a încheiat lunga cursă a maratonului în 2 ore, 55 de minute și 45 de secunde, la cinci minute distanță de ocupanta locului secund și la zece minute de atleta care s-a situat pe locul trei. Puia câştigase luna aceasta şi cea de a XXII-a ediție a Crosului Loteriei Române în Parcul “Alexandru Ioan Cuza”/Titan din București.

Clubul din Bănie a fost reprezentat și în proba masculină naţională de atleții George Surlea și Cristinel Enescu, care au ocupat locurile patru, respectiv 20.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.