Sport
CSM Craiova are o campioană națională la maraton

Atleta de la CSM Craiova, Ionela Puia, a câştigat duminică, la Bucureşti, proba feminină a Campionatului Național de Maraton. Competiţia s-a desfăşurat în cadrul Maratonului Internaţional Bucureşti, în care Puia a terminat pe locul 4, fiind devansată însă de 3 atlete din Kenya, care nu au fost incluse în competiţia naţională. 

Aşadar, în cursa sportivelor din România, Ionela Ecaterina Puia, atletă în vârstă de 28 de ani, a încheiat lunga cursă a maratonului în 2 ore, 55 de minute și 45 de secunde, la cinci minute distanță de ocupanta locului secund și la zece minute de atleta care s-a situat pe locul trei. Puia câştigase luna aceasta şi cea de a XXII-a ediție a Crosului Loteriei Române în Parcul “Alexandru Ioan Cuza”/Titan din București.

Clubul din Bănie a fost reprezentat și în proba masculină naţională de atleții George Surlea și Cristinel Enescu, care au ocupat locurile patru, respectiv 20.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.