Sport
CSM Slatina a intrat în linie dreaptă către debutul în Liga 2

Sâmbătă, de la ora 11:00, CSM Slatina debutează în noul sezon competițional al Ligii 2. Adversara oltenilor va fi Dunărea Călărași. 

Mihai Ianovschi, antrenor celor de la Slatina, a declarat pentru gazetanoua.ro: „Va fi debutul în Liga a II-a, un nou început, pe care-l abordăm încrezători. Mergem pe omogenitate, va fi un joc dificil, întâlnim o echipă cu experienţă, dar vrem să câştigăm. Nu avem probleme medicale, toată lumea este aptă, sper să fiu inspirat, să aducem o primă bucurie suporterilor în ceea ce priveşte rezultatul. „Nu cred că va fi trac, au văzut ce înseamnă meciurile cu miză. Jocurile de la baraj au ridicat nivelul de experienţă al echipei. Cei tineri au un an de când joacă constant, au făcut-o bine, au progresat, toată lumea şi-a dorit să fim la Liga a II-a, atât jucătorii tineri, cât şi cei cu experienţă, îşi doresc să arate mai mult.”

 

În ultima perioadă, CSM Slatina a anunțat transferul a doi tineri jucători, Ianis Stoica și Andrei Iana, internaționali de juniori. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.