Sport
CSM Slatina a promovat în liga secundă! Oltenii au reușit o dublă victorie cu Progresul

După ce s-au impus cu 1-0 în manșa tur a barajului cu Progresul Spartac, CSM Slatina a câștigat cu același scor și în returul de pe stadionul „1 Mai” și a promovat în Liga 2. Golul victoriei a fost înscris de Marian Manea, în minutul 65.

Până la reușita care a consemnat victoria, căpitanul Vasile Gheorghe a avut șansa deschiderii de scor în minutul 45, după ce Vlada a obținut o lovitură de la 11 metri. Gheorghe nu a mai reușit performanța din meciul tur și a ratat ocazia penalty-ului. Lovitura sa a lovit bara din dreapta goalkeeper-ului celor de la Progresul Spartac. Gazdele au reușit să țină de rezultat, chiar dacă au avut un om în minus. Slatina a evoluat în inferioritate numerică, după ce Marian Vlada a văzut cartonașul roșu în minutul 73. Marian Manea a marcat golul printr-o lovitură de cap dintr-un corner executat din partea dreaptă.

 

CSM Slatina reușește a doua promovare consecutivă, iar în sezonul 2020-2021 va evolua în liga secundă. 1,18 milioane de euro valoarează tot lotul lui Mihai Ianovschi.

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.