Sport
CSM Slatina a renunțat la serviciile lui Mihai Ianovschi

CSM Slatina, formație care evoluează în Liga 2, a anunțat faptul că Mihai Ianovschi nu mai este antrenorul echipei. Anunțul a fost făcut după înfrângerea cu Pandurii, la Târgu Jiu, scor 1-2. 

„Colaborarea cu antrenorul Mihai Ianovschi a încetat, astăzi (n.r. -duminică ), de comun acord. Clubul îi mulţumeşte pentru activitatea şi munca depuse, în toată această perioadă, la echipa noastră, şi îi urează succes în carieră,” stă scris în comunicatul postat pe pagina oficială de socializare a clubului din Slatina. Ianovschi a promovat echipa în Liga 2, însă nu a avut un parcurs prea bun cu echipa în acest an competițional, iar acest fapt a dus la rezilierea contractului. Oltenii se clasează pe locul 17, cu 13 puncte acumulate în 12 meciuri. 

 

De altfel, Mihai Ianosvschi a avut și el un mesaj pentru slătineni: „Întotdeauna, de unde am plecat, am plecat cu lucrurile bune. Am realizat lucruri frumoase la Slatina. O promovare în Liga a 2-a cu o echipă tânără, poate cea mai tânără din campionat. Am întâlnit şi am lucrat cu oameni extraordinari, care se înscriu în ceea ce ar trebui să reprezinte normalitatea în fotbal. Promovarea reprezintă o pagină importantă în istoria fotbalului slătinean şi sunt bucuros că am contribuit la acest lucru. Sunt convins că se vor găsi cele mai bune soluţii, astfel încât echipa să urce într-o zonă mai liniştită a clasamentului. Consider că toţi jucătoriii cu care am lucrat au progresat, în special cei mai tineri dintre ei, şi sunt convins că, dacă vor continua să muncească, unii dintre ei vor putea face pasul mai sus. Am considerat, împreună cu clubul, că este nevoie de o schimbare. Mulţumesc, CSM Slatina! Baftă, CSM Slatina!”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.