Sport
CSM Slatina se pregătește de baraj: „Există dorinţă”

CSM Slatina se află în cantonament pentru a pregăti barajul de promovare în liga secundă. Progresul Spartac este adversara oltenilor din drumul spre eșalonul superior. 

Miercuri, 5 august, CSM Slatina dispută primul din dubla manșă cu Progresul Spartac. Jocul va începe de la ora 18:00 și va avea loc pe un teren sintetic. Aflați în cantonament din 20 iulie, oltenii sunt încrezători în șansele de promovare: „Există dorinţă, suntem pregătiţi, ne dorim să câştigăm şi meciul tur şi returul. Este bine că nu am avut evenimente neplăcute şi nu ne-am oprit din pregătire, suntem pregătiţi să tranşăm acest baraj în favoarea noastră. Cred că şansele sunt egale, este un baraj, presiunea va fi ridicată, dar eu am încredere în tot ceea ce s-a muncit, în grupul şi jucătorii noştri, că vom gestiona această presiune, iar la finalul celor 180 de minute, sau câte vor fi, vom fi cei care vom evolua într-un eşalon superior”, a declarat Vasile Gheorghe, căpitanul echipei din Slatina, pentru gazetanoua.ro.

 

Returul se va juca pe Stadionul „1 Mai”, duminică, 9 august, de la ora 17.30. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.