Sport
CSM Slatina, victorie la ultima fază a jocului

CSM Slatina a obţinut o victorie extrem de importantă în economia calculelor promovării în liga secundă. Echipa lui Mihai Ianovschi a câştigat la limită pe terenul formaţiei Progresul Spartac, în turul barajului, cu un gol din penalty, la ultima fază a jocului.

Căpitanul echipei din Slatina, Vasile Gheorghe, a fost cel ce şi-a luat inima în dinţi şi a executat. Partida a fost una cu mulţi nervi, aşa cum s-a întâmplat şi în plin campionat, când duelul s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Prima parte a duelului din prima manșă a barajului de promovarea în liga secundă a fost una echilibrată, cea mai importantă ocazie aparținând gazdelor. Jucătorii olteni au ieșit foarte deciși de la cabine și au dominat în repriza a doua, iar golul a picat pe fondul de dominare al oaspeților. 

 

CSM Slatina: Nicuşor Grecu, Toma Bodri, George Cotică, Marian Manea, Alin Demici, Dorin Toma, Vasile Gheorghe (cpt.), Constantin Radu, Cătălin Doman, Rareş Deta, Marian Vlada. Au mai evoluat: Grigore Ceapă şi Necşulescu.

 

Progresul Spartac: Raduta – A. Grigore, Leafu, Acasandrei, Sandru – Geana, Boiangiu, Donca – Milea – Tudorache, Stanciu (cpt). Au mai jucat Cazaciuc şi Petcu.

 

Meciul retur, de la Slatina, va avea loc duminică, 9 august, pe stadionul „1 Mai“,de la ora 17:30.

 

sursă foto: newsflux.ro

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.