Sport
Cu 3 penalty-uri refuzate de arbitrul Kovacs, Craiova pierde în Moldova

Universitatea Craiova pierde primul meci după două luni şi jumătate, 1-2 în deplasarea de la Botoşani, acolo unde s-a văzut învinsă de fiecare dată. După 16 etape, alb-albaştrii se află pe locul 4, cu 26 de puncte şi joacă în runda viitoare acasă, cu Dunărea Călăraşi, duminică, de la ora 17.

Pe o vreme de iarnă autentică, Ştiinţa s-a văzut condusă la pauză cu 2-0 în Moldova, goluri marcate de Fabbrini şi Fulop, după erori în lanţ ale defensivei craiovene, în frunte cu portarul Pigliacelli. Alb-albaştrii au făcut o repriză secundă mult mai bună, dar au ratat multe ocazii şi le-au fost refuzate 3 lovituri de pedeapsă, la două henţuri în careu şi un fault asupra lui Glavina. Mateiu a redus din handicap cu zece minute înainte de final, cu o lovitură de cap.

Fără Mitriţă şi Martic, suspendaţi, Universitatea a evoluat în formula: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ (46 Meza Colli), Mihăilă (75 Fedele), Burlacu (62 Glavina) - Koljic.

 

Devis Mangia a declarat la final: „Am piedut un meci din ultimele zece disputate. Am jucat un meci normal, prima repriză a fost aşa şi aşa, a doua a fost bună. Pentru mine e gata, nu mai vorbesc de arbitri, dar nu vreau să aud că Universitatea Craiova a fost avantajată. Cineva vorbeşte mult de Craiova, ar fi mai bine să vorbească despre echipa lui! Azi a fost un meci diferit, n-am jucat slab, am făcut greşeli la golurile lor, am avut ocazii, dar am ratat. La pauză am vorbit de prima repriză, că trebuie să schimbăm ceva şi am făcut o repriza a doua mai bună”.

 

Autorul golului Universităţii, Alex Mateiu, a declarat că se teme că echipa ar putea rata play-off-ul: „Aşa e la Botoşani, vreme proastă, pierdem mereu. Bravo lor, îi felicit, dar nu cred că meritau victoria. A doua repriză am fost foarte buni şi meritam un egal pe final. Au marcat cu noroc două goluri, chiar dacă au jucat mai bine în prima repriză. Trebuie să ne revenim, altfel poate nu prindem nici play-off-ul. Sunt echipe foarte bune, toate joacă bine. Nu mă interesează rabona lui Roman. Păcat că nu a ieşit portarul, nu trebuia să luăm gol la acea fază”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.