Sport
Cu Bancu integralist, România a învins Austria, în Liga Naţiunilor

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a fost integralist în naţionala României, în victoria cu 3-2 obţinută în faţa Austriei, la Klagenfurt. Fundaşul stânga al Ştiinţei evoluase cu câteva zile în urmă şi în meciul cu Irlanda de Nord, terminat 1-1, tot într-un meci din Liga Naţiunilor. În schimb, Cicâldău şi Nistor au fost doar rezerve la meciul din Austria.

Pentru echipa României au înscris Denis Alibec ‘3, Dragoş Grigore ’51 şi Alex Maxim ’69. Gazdele au marcat prin Baumgartner ’17 şi Onisiwo ‘81. 

Selecţionerul Mirel Rădoi a folosit formula:  Tătăruşanu – Burcă, Chiricheş-cpt. (5. Nedelcearu ’74), Dr. Grigore, Bancu – A. Creţu, Maxim, Stanciu – Fl. Coman, Alibec (Puşcaş ’68), Deac ( Iancu ’40). 

După 2 etape, România este liderul grupei, cu 4 puncte, urmată de Austria şi Norvegia, ambele cu 3 puncte, şi Irlanda de Nord, cu 1 punct. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.