Sport
Cupa României a ajuns în Bănie, dar numai pentru o zi. Băluţă: “Este visul nostru să luăm acest trofeu!”

Trofeul Cupei României a fost adus la Craiova, dar numai pentru o zi şi nu de jucătorii Universităţii Craiova, ci de un supermarket care sponsorizează competiţia. fanii au avut ocazia să imortalizeze trofeul şi au primit gratis pozele din partea organizatorilor. 

De asemenea, suporterii i-au luat cu asalt pentru fotografii şi autografe pe antrenorul Ştiinţei, Devis Mangia, şi pe jucătorii Alex Mitriţă, Alex Băluţă, Nicuşor Bancu şi Hristo Zlatinski, aceştia pozându-se şi ei alături de trofeul pe care vor încerca să-l aducă în Bănie duminică, la finala cu AFC Hermannstadt programată pe Arena Naţională. 

Alex Mitriţă a declarat: “Sper să avem ocazia să ridicăm trofeul. Va fi o atmosferă de nedescris la finală, dar nu trebuie să plecăm cu gândul că suntem dinainte câştigători, fiindcă întâlnim o echipă bună". 

Alex Băluţă: “Este visul nostru să luăm Cupa, pentru că Ştiinţa nu a mai câştigat un trofeu de 25 de ani, de când m-am născut eu. Întâlnim o echipă foarte bună, care a promovat în Liga I şi a ajuns şi în finala Cupei României, aşa că trebuie să tratăm foarte serios meciul. Presiunea nu se simte aşa mult, fiindcă ştiu că vom avea mulţi fani alături şi vreau să le aducem Cupa. Aş vrea să ne întoarcem acasă cu suporterii dacă vom câştiga Cupa."

Nicuşor Bancu a precizat: "Nu vreau să-mi imaginez ce va fi pe Arena Naţională, o să fie nebunie. Îmi doream această finală de mic copil, aveam numai un an când Craiova a câştigat ultima dată un trofeu. Sper să nu-I dezamăgim pe aceşti olteni minunaţi. Toată lumea se aşteaptă să câştigăm, dar nu trebuie să subestimăm adversarul, fiindcă FCSB probabil a făcut acest lucru şi a luat 3 goluri.  În primul rând trebuie să câştigăm trofeul şi apoi să vedem cum vom sărbători". 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.