Sport
Dan Nistor: „Aș putea să mă las de fotbal dacă câștig titlul cu Craiova”

Dan Nistor a oferit declarația serii după victoria Universității, scor 3-2, în fața campioanei CFR Cluj. Fostul căpitan al lui Dinamo spune că este gata să se lase de fotbal dacă va reuși să cucerească titlul cu Știința.

Un punct le mai desparte pe CFR și Craiova, iar Dan Nistor, unul dintre cei mai experimentați jucători ai Universității, este conștient că presiunea abia acum apare. Mijlocașul de 31 de ani spune că cucerirea trofeului de campioană ar reprezenta cea mai mare performanță din carieră: Practic, de acum începe să fie o presiune foarte mare. Am început fotbalul la o vârstă la care alții deja joacă la Liga 1 sau afară, dar eu ma bcur unde sunt și cred că Dumnezeu mă va răsplăti la final. Ar fi extraordinar. Practic, aș putea să mă las de fotbal dacă câștig titlul cu Craiova. Dacă vom merge cap la cap până la final, ultimul meci va fi la noi acasă, iar acolo să vedem ce va vrea Dumnezeu. Eu vreau acum sa câștig cu Mediaș și apoi să mă gândesc la meciul cu FCSB”

 

"E meritul dânsului, a găsit formula perfectă, 3 din 3. Sperăm să mergem pe aceeași linie, se vede că creștem de la meci la meci, pasăm bine, stăm bine defensiv. Sperăm să nu rămânem fără Koljic după acest campionat", a mai spus Nistor.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.