Sport
Dan Nistor: „Așa țară, așa Federație”

Cât de aproape am fost de o performanță uriașă! Universitatea Craiova a condus cu 1-0 în derby-ul pentru titlu, cu CFR Cluj, dar s-a văzut învinsă cu 3-1. Nistor a deschis scorul în partida de pe „Ion Oblemenco”:

La finalul meciului, Dan Nistor a fost foarte supărtat pe oficialii FRF: „Îmi pare nespus de rău pentru miile de suporteri care au crezut în noi, din păcate am dezamăgit, dar asta e viața, trebuie să luptăm mai mult. La ce a fost în ultima perioadă, sincer să vă zic…să afli în ultimele ore că trebuie să joci finala Cupei…că nu e finala campionatului! Numai finala Cupei se joacă așa, dacă e egal să se meargă în prelungiri. Așa țară, așa Federație. 

 

Am mers la București, am vrut să ne întoarcem acasă, ne-am oprit în nu știu ce pădure că trebuie să jucăm cu Astra. Am mai stat 4 zile la București, pe drum…trebuie să mergem acasă. A fost o perioadă foarte grea. Nu vreau să discut despre problema asta, dacă merită CFR Cluj să fie campioană. Am văzut că au și foarte mulți oameni influenți acolo.

Aș fi vrut ca echipa să câștige, iar eu să nu marchez. Era un meci foarte important, dar a fost greu, te anunță cu o oră înainte de meci că trebuie să jucăm prelungiri dacă se termină egal. Așa ceva eu nu am mai întâlnit în viața mea. OK, ne-au bătut, au fost mai buni. Mara ar trebui să vorbească mai puțin, că o să spun mai multe despre el și nu e cazul.

Am văzut Dinamo nu mai e programată. Altă bombă nucleară în Liga 1. Așa ceva nu se poate, este inadmisibil ce se întâmplă în România. Dacă nu sunt programați, cum să își câștige meciurile Dinamo? Nu o văd pe Dinamo în Liga 2, dar cine știe, la noi e orice posibil”, a mai spus mijlocașul Universității Craiova.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.