Sport
Dan Nistor: „Îmi este dor de suporteri”

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Dan Nistor a vorbit despre viaţa sa în această perioadă grea prin care trecem toţi. Fostul căpitan al lui Dinamo a declarat că îi lipseşte foarte mult fotbalul.

Fotbaliştii Universităţii Craiova au primit din parte clubului programe de antrenament prin care să se menţină în formă, însă nimic nu se compară cu o şedinţă de pregătire alături de colegi: ”Mă simt aiurea că stau de mult timp acasă. Mi-e dor de colegi şi de suporteri, din păcate e o perioadă greu. Nu mă gândeam că se va întâmpla acest lucru, dar se pare că e un lucru foarte serios. Toată familia mea e bine. Avem o casă mare, suntem la Rucăr. Mă antrenez ca şi cum aş fi la stadion, dar una e să te antrenezi singur, alta e să te antrenezi cu echipa. Am primit un program de la preparatorul fizic, chiar ieri l-am sunat pe video şi i-am arătat ce aş putea să fac. Eu mă menţin bine deocamdată, dar e greu când nu eşti cu echipa. Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele”, a declarat Nistor.

 

Apreciat pentru spiritul său de "leu", Dan Nistor a avut un mesaj pentru fanii Ştiinţei: ”Aştept cu nerăbdare să ne revedem cu ei în tribune, iar dacă se va relua campionatul sper să îl câştigăm noi. Această pauză nedorită ne va avantaja pe noi, aşa cred eu. Şi eu cred că putem câştiga titlul”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.