Sport
Dan Nistor: „Nu m-am certat niciodată cu Mister”

La finalul meciului cu Voluntari, încheiat cu o remiză, Dan Nistor a dezmințit informațiile conform cărora s-ar fi certat cu Papură. Mijlocașul Craiovei speră ca el și coelgii săi să își revină cât mai repede. 

„Nu m-am certat niciodată cu Mister, a fost o răbufnire a mea pentru că nu ne ieşea jocul şi îmi doream foarte mult să câştig. Cei care au jucat fotbal, ştiu...cei care nu...nu pot să le explic,” a declarat mijlocașul Dan Nistor după Voluntari - Craiova 1-1. 

 

„În seara am fi meritat victoria, am avut foarte multe ocazii, din păcate nu am reuşit să fructifiăm acele ocazii. Eu am mai zis, în primul rând trebuie să jucăm pentru a fi calificaţi în play-off, după care vor urma demersurile aşa cum trebuie. Trebuie să ne gândim în primul rând la calificare în play-off. E supărător când ai meciul în mână şi nu câştigi. Îţi creezi ocazii la fiecare meci, dar trebuie să muncim mai mult şi cu siguranţă mingea va intra şi prima oară, şi a doua oară şi tot aşa,” a mai spus Dan Nistor.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.