Sport
Dan Pascu a anunţat obiectivul echipei de volei: calificarea în cupele europene

Echipa de volei masculin SCMU Craiova începe noul campionat contra formaţiei CSS 2 Baia Mare, sâmbătă, de la ora 17, în Sala Polivalentă. Antrenorul Dan Pascu şi jucătorii Bogdan Ene şi Mirko Radovic au prefaţat noul sezon şi implicit prima partidă, într-o conferinţă de presă.

Dan Pascu a spus: „Va urma un campionat mai greu decât cel de anul trecut, bugetele au crescut, adversarii sunt mai puternici. Obiectivul nostru este calificarea în cupele europene. Primăria Craiova ne asigură toate condiţiile şi ne obligă şi rezultatele din anii precedenţi. Am fost nevoiţi să schimbăm aproape întreaga echipă aproape, dar trebuie să ne adaptăm. Am adus mulţi străini, nu am avut încotro, fiindcă jucătorii români de valoare nu mai erau disponibili. Pentru mine va fi de 10 ori mai greu,  nu am un schelet, toţi jucătorii vin din campionate diferit. Suntem la 75 la sută din capacitate deocamdată”. Dan Pascu îl aşteaptă în zilele următoare pe portoricanul Sequiel Sanchez, a cprui sosire a fost întârziată de problemele apărute în ţara nată în urma uraganului Maria.

Bogdan Ene a declarat: „Fiind singurul jucător din echipa din anii trecuţi, le voi explica jucătorilor noi ce înseamnă Craiova. Eu nu aveam motive să plec, fiindcă mă simt apreciat aici, de conducători şi de public”.

Sârbul Mirko Radevic a spus: „Trebuie să fim concentraţi la debut, am jucat împotriva jucătorilor sârbi de la Baia Mare şi trebuie să îi tratăm serios. Suntem mulţi jucători noi, avem mult de lucru la capitolul omogenizare. Vom lupta pentru a fi pe primele locuri, aşa cum a fost Craiova în ultimii ani”.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.