Sport
Dan Petrescu a fost dat afară de CFR Cluj! Ce a declarat despre Universitatea Craiova

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României de către Politehnica Iași. Moldovenii s-au impus cu 1-0, iar oficialii clujeni au luat decizia să se despartă de Dan Petrescu. Tehnicianul nu a uitat să îi înțepe pe rivalii de la Universitatea Craiova la flash-interviul de după joc. 

Imediat după eșecul cu Poli Iași, Dan Petrescu a dat vina pe arbitraj și a spus că oficialii de la Universitatea Craiova au făcut presiuni la adresa arbitrajului: „Nu cred că a fost dezamăgitor meciul, rezultatul, însă, da. Continuăm pe această pantă, dar... În prima repriză am jucat foarte bine, au fost două penalty-uri foarte clare. Arbitrii nu ne mai dau penalty de foarte mult. Presiunile pe care le fac cei de la Craiova prin ziare, legate de arbitraj, vorbesc de mine, au mereu succes! Toți arbitrii vin la Cluj și arbitrează de parcă echipa oaspete e campioana iar noi echipa de pe ultimul loc. Arbitrajul a fost execrabil”, a spus, nervos, Petrescu, la flash-interviul de la final.

 

Aventura lui Dan Petrescu la CFR Cluj este la final. După cele trei campionate câștigate, oficialii din Gruia au decis să se despartă de „Bursuc”, iar favoritul să preia funcția de antrenor principal este Adrian Mutu, selecționerul echipei naționale sub 21 de ani a României. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.