Sport
Dan Petrescu despe derby-ul cu Ştiinţa: 'Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, pentru că victoria e singura şansă a Craiovei să mai reintre în lupta la titlu'

Dan Petrescu spune că derby-ul dintre Universitatea Craiova şi echipa sa, CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.30, pe "Ion Oblemenco", va fi unul "pe viaţă şi pe moarte", deoarece este ultima şansă a alb-albaştrilor de a rămâne în lupta pentru titlu. "Bursucul" ar fi preferat ca Ştiinţa să bată Viitorul joi în Cupa României, pentru a fi mai relaxată în duelul cu CFR. 

"Îmi doream ca Universitatea să bată Viitorul, pentru că putea fi mai relaxată, dar aşa Craiova e foarte motivată. Stadionul va fi plin şi sunt convins că publicul o va ajuta din primul până în ultimul minut. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, pentru că doar victoria e singura lor şansă să mai reintre în lupta la titlu. Pentru noi nu e un meci decisiv, dar e foarte important să nu pierdem. Nu ar fi bine ca CFR să piardă două meciuri la rând" a declarat Dan Petrescu înainte de plecarea spre Craiova. 

Şapte puncte are avans liderul, CFR, faţă de Universitatea, înaintea meciului de mâine seară, din etapa a 4-a a play-off-ului. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.