Sport
Dan Petrescu o laudă pe Craiova: „Nimeni nu poate să îi oprească”

Tehnicianul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a lăudat-o pe Universitatea Craiova și nu a ezitat să spună că trupa lui Bergodi este favorită la câștigarea titlului.

În stilul caracteristic, Dan Petrescu a început să vorbească la superlativ de alte formații. Acum, Universitatea Craiova a fost „ținta” laudelor: „„În momentul de față, Craiova e favorită (n.r. la titlu), dacă e pe primul loc. Câștigă toate meciurile, se pare că nimeni nu poate să îi oprească. Au și puțin noroc, altfel nu poți. Până acum au câștigat tot, odată ce ești pe primul loc înseamnă că ești favorit”, a spus Dan Petrescu.

 

„FCSB are cel mai bun lot din România când sunt bine toți. Normal că își va reveni. Uitați-vă la sumele de transfer care se vehiculează, e clar că au cel mai valoros lot și vor fi în lupta pentru titlu până la ultimul meci,” a mai declarat acesta.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.