Sport
Dan Petrescu: „Presiunea este pe Craiova”

Astrele nu au fost de partea CFR-ului în duelul cu trupa lui Bogdan Andone. Chiar dacă au condus cu 2-0, „feroviarii” nu au reușit să se impună. Denis Alibec a fost starul partidei și a marcat golul egalizator în minutul 79. Tehnicianul clujenilor, Dan Petrescu, nu a ezitat să facă aluzii la finalul meciului.

Astfel, tehnicianul campioanei CFR Cluj a declarat la final: „Acum presiunea e pe Craiova, ei sunt favoriți. Dacă noi câștigăm toate meciurile, nu mai are ce să se întâmple. Suntem la mâna noastră. Azi nu meritam să primim gol.  La meciul cu Craiova nu ne-am apărat bine. Prea ușor a dat Alibec acolo. Mi-aș dori când vine Craiova aici Astra să joace cu același spirit și să îi văd în teren pe Budescu, Alibec și Fatai, că nu i-am văzut în meciul tur. Sper ca cei de la Botoșani să joace meciul vieții, Steaua la fel. Mie mi se pare ciudat ce s-a întâmplat cu Mediaș, când a luat roșu Buș, arbitrajele sunt cum sunt. Eu nu am văzut un arbitraj împotriva Craiovei”

 

Marele avantaj al Universității Craiova în bătălia pentru campionat îl reprezintă faptul că în returul play-off-ului, FCSB și CFR Cluj vor juca în Bănie. Derby-ul cu bucureștenii se va disputa duminică, 12 iulie, de la ora 21:00. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.