Sport
Daniel Pancu: „Universitatea Craiova mi se pare cel mai bun club din Liga 1”

Daniel Pancu, antrenorul celor de la Poli Iași, a declarat pentru GSP.ro că Universitatea Craiova are parte de cele mai bune condiții din Liga 1 și că este clubul numărul unu în campionatul României, dar pierde din cauza faptului că meciurile se dispută fără spectatori. 

Conform spuselor lui Pancu, Știința este a treia favorită la titlu, deși este cel mai stabil club din Liga 1: „Craiova are condiții fantastice, clubul a fost construit cu multă inteligență, cu o echipă care a crescut an de an. Pierde mult de tot din cauza lipsei publicului, motiv pentru care e a treia favorită la titlu. Clubul mi se pare numărul unu în România.  Nu se poate apropia nimeni de cele trei echipe! Poate Viitorul să le urmeze, cu toate că echipa și-a pierdut mult din stilul pe care-l avea”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.