Sport
Dănuț Pascu, fericit după victoria cu Zalău: „A fost un meci greu”

Sâmbătă seara, în Polivalenta din Bănie, SCMU Craiova s-a impus, scor 3-0 (25-18, 39-37, 25-18), în fața formației SCM Zalău. Deși scorul arată că oltenii au avut un meci facil, pe parchet nu a stat deloc treaba în acest fel. 

După meci, Dănuț Pascu, tehnicianul formației SCMU Craiova, a declarat: „A fost un joc frumos și îmi pare rău că spectatorii nu au putut să vină la sală, dar este bine că meciul a fost transmis pe Facebook și sunt convins că s-a uitat destul de multă lume. Meciul a fost greu, setul doi a fost foarte strâns, cu un record in campionat, 39-37. Apreciez că jucătorii și-au păstrat calmul și au câștigat setul 2 în prelungiri. Sunt mulțumit de apărare și de preluarea din serviciu, dar am avut mingi ușoare pe care le-am greșit în atac. Luni, cu CS U Cluj sper să jucăm mai bine decât astăzi și să câștigăm fără emoții.”

 

După ce au avut o duminică liberă, Laurențiu Lică și colegii săi vor evolua astăzi, de la ora 17:00, în fața formației Universitatea Cluj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.