Sport
Când ar juca Știința dacă se califică în cupele europene. Se dispută o singură manșă în preliminarii

Din cauza programului condensat, preliminariile cupelor europene se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul primei echipe scoasă din urnă la tragerea la sorți. Astfel, dacă se califică în Europa League, Universitatea Craiova ar disputa tururile preliminare la următoarele date: turul 1: 27 august, turul 2: 17 septembrie, turul 3: 24 septembrie, play-off: 1 octombrie. 

Dacă va câștiga campionatul, Știința ar juca în preliminariile Champions League, datele fiind: Turul 1: 18/19 august, Turul 2: 25/26 august, Turul 3: 15/16 septembrie, Play-off (în dublă manșă): 22/23 și 29/30 septembrie.

Pentru a fi sigură de participarea în cupele europene, Universitatea Craiova trebuie să depășească în clasament una dintre echipele: CFR Cluj, FCSB sau FC Botoșani. Chiar și dacă va termina pe ultimul loc în play-off, Știința ar putea juca în Europa, în cazul în care FCSB câștigă Cupa României, deoarece Astra și Gaz Metan Mediaș nu au drept de joc în cupele europene. 

Ar fi a patra participare consecutivă a Științei în cupele europene. Indiferent dacă se decide sau nu ca meciurile să se joace cu spectatori, la primul meci în Europa, Universitatea trebuie să joace cu porțile închise, mai având de ispășit o etapă de suspendare, după incidentele de la meciul cu Honved Budapesta, de anul trecut. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.