Sport
Când ar juca Știința dacă se califică în cupele europene. Se dispută o singură manșă în preliminarii

Din cauza programului condensat, preliminariile cupelor europene se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul primei echipe scoasă din urnă la tragerea la sorți. Astfel, dacă se califică în Europa League, Universitatea Craiova ar disputa tururile preliminare la următoarele date: turul 1: 27 august, turul 2: 17 septembrie, turul 3: 24 septembrie, play-off: 1 octombrie. 

Dacă va câștiga campionatul, Știința ar juca în preliminariile Champions League, datele fiind: Turul 1: 18/19 august, Turul 2: 25/26 august, Turul 3: 15/16 septembrie, Play-off (în dublă manșă): 22/23 și 29/30 septembrie.

Pentru a fi sigură de participarea în cupele europene, Universitatea Craiova trebuie să depășească în clasament una dintre echipele: CFR Cluj, FCSB sau FC Botoșani. Chiar și dacă va termina pe ultimul loc în play-off, Știința ar putea juca în Europa, în cazul în care FCSB câștigă Cupa României, deoarece Astra și Gaz Metan Mediaș nu au drept de joc în cupele europene. 

Ar fi a patra participare consecutivă a Științei în cupele europene. Indiferent dacă se decide sau nu ca meciurile să se joace cu spectatori, la primul meci în Europa, Universitatea trebuie să joace cu porțile închise, mai având de ispășit o etapă de suspendare, după incidentele de la meciul cu Honved Budapesta, de anul trecut. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.