Sport
De ce a plecat Claude Dielna? „Probabil a semnat în altă parte”

Marcel Popescu a vorbit într-o intervenție pentru TelekomSport despre plecarea lui Claude Dielna, fundașul care a apucat doar două meciuri în tricoul alb-albastru. 

Fundașul francez Claude Dielna a prins 90 de minute îmbrăcat în echipamentul de joc al Universității Craiova, fix înainte să înceapă pandemia. Managerul general Marcel Popescu spune că jucătorul ar fi putut avea altă înțelegere după 30 iunie, data în care contractul s-ar fi încheiat: Dielna era jucătorul nostru cu o opţiune de prelungire după data de 30 iunie. Pentru simplul fapt că el nu a dorit să prelungească şi noi nu am activat opţiunea, bănuiesc că deja venind la Craiova el avea libertatea de a semna un alt contract cu un alt club, pentru că era în ultimele şase luni. Ar fi ilogic să îl chemi acum, ca să ce? Cum să semnezi un contract pe două luni ca să fie eligibil, să aibă drept de joc, când el probabil din 1 iulie are semnat în altă parte?”

 

Știința s-a despărțit de trei fundași în această perioadă: Ivan Martic, Tiago Ferreira și Claude Dielna. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.