Sport
De ce nu a ajuns Radu Drăgușin la Universitatea Craiova

Radu Drăgușin, 18 ani, a debutat pentru Juventus în meciul din UEFA Champions League cu Dinamo Kiev. Internaționalul U21 ar fi putut ajunge la Craiova, însă oficialii olteni nu au plătit suma de bani necesară pentru transfer. 

În urmă cu ceva timp, Silviu Bogdan, fostul manager al Centrului de Copii și Juniori al Univeristății Craiova, dezvăluia faptul că fundașul Drăgușin ar fi putut semna cu echipa din Bănie: „Marele meu regret este că nu am putut să-l aduc pe juniorul Radu Drăgusin, cel care este acum la Juventus. Fotbaliști ca el mai rar. Deja am înțeles că se pregătește cu prima echipa, el este nascut în 2002. Au fost multe negocieri, dar din păcate nu s-a realizat.”

 

Florin Manea, agentul lui Drăgușin, a declarat că mutarea la Craiova nu s-a realizat, deoarece oficialii Științei nu au plătit o anumită sumă de bani pentru ca transferul să se facă: „ La un jucător trebuie să vezi potențialul, nu doar ce poate în prezent. Craiova nu a vrut să dea 50.000 de euro pe el, FCSB-ul la fel, vorbeau să dea câteva zeci de mii. Și a venit Juventus și a dat 260.000 de euro."

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.