Sport
De ce nu a fost convocat Alex Mitriță

Mirel Rădoi a vorbit despre neconvocarea lui Alexandru Mitriță și Nicolae Stanciu la echipa națională pentru cele trei dueluri din această lună, cu Belarus (amical), Norvegia și Irlanda de Nord (Nations League).

„Stanciu are o problemă în familie pe care noi am înțeles-o. Înainte de fotbal, familia este pe primul plan pentru oricine. Soția lui a născut, a lăsat-o singură într-o țară străină și în luna octombrie, era un moment special în viața lui, primul copil. Era normal să fie prezent acolo. Noi îl urmărim în continuare pe Mitriță în Arabia Saudită, dar vrem să vedem și alți jucători, pentru a ne face o idee ce înseamnă campania pentru Campionatul Mondial”, a explicat Mirel Rădoi absența celor doi fotbaliști, într-o conferință de presă.

 

„Dacă nu reușesc jucători din Bundesliga să-l oprească pe Haaland, vă dați seama că și pentru noi este foarte greu. Când echipa lui este în posesie, marea majoritate a acțiunilor se desfășoară în partea noastră dreaptă defensivă, am identificat situațiile când devine periculos, dar ca să glumim un pic, trebuie să punem un sniper (n.n. lunetist) în tribună ca să-l oprim.

 

Va trebui, când Odegaard intră în posesie, spre exemplu, unul dintre jucătorii din apropierea lui Haaland trebuie să iasă imediat la intercepție, iar celălalt să asigure dublajul”

 

11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploiești
15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.