Sport
Debut cu dreptul în play-off / Universitatea - Gaz Metan 2-1

Oltenii au debut cu un succes în play-off-ul Ligii 1, după ce s-au impus, scor 2-1 , în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. Golurile Ştiinţei au fost înscrise de Alex Cicâldău (min.3) şi Valentin Mihăilă (min. 27), în timp ce pentru oaspeţi a marcat Marius Constantin (min. 9).

Universitatea a pornit ca din tun meciul cu Mediaş. Ivan a fost faultat în careu, iar Alex Cicâldău l-a executat pe goalkeeper-ul oaspeţilor. Totuşi, fericirea a fost anulată de Marius Constantin. Acesta a readus egalitatea, după ce Ferreira a produs o lovitură de la 11 metri. Insistenţa juveţilor a dat roade, ia Vali Mihăilă şi-a trecut în cont un nou gol, fiind la capătul unei centrări foarte bună a lui Nistor. Andrei Ivan a avut ocazia majorării de scor, însă şutul său a trecut puţin pe lângă poartă.

 

Repriza secundă a început în acelaşi registru, cu Ştiinţa în jumatea Gazului. Din 3 metri, ghinionistul Ivan a ratat oportunitatea de a duce scorul la 3-1. Din minutul 46, Claude Dielna şi-a fâcut tricoul alb-albastru. Spre final, Gaz Metan a dat semne de revenire în joc, însă tot Craiova a avut ocaziile periculoase. Elvir Koljic nu a reuşit să marcheze în minutul 86, execuţia sa trecând pe lângă poartă. Ultima ocazie le-a aparţinut oaspeţilor, în prelungiri.

 

Universitatea cucereşte cele 3 puncte, iar pentru elevii lui Papură urmează duelul din Cupa României, miercuri, la Iaşi. În campionat, craiovenii au derby-ul cu FCSB, duminică, pe "Arena Naţională".

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.