Sport
Derby-ul cu CFR poate lămuri situaţia. Ştiinţa, a fi sau a nu fi în luptă pentru titlu

Universitatea Craiova are ocazia pentru prima dată după foarte mulţi ani să fie implicată în lupta pentru titlul de campioană. Dacă învinge deseară în Gruia, în derby-ul cu CFR Cluj, Ştiinţa se apropie la 1 punct de lider şi ar mai avea la dispoziţie 5 etape şi încă un meci direct, acasă, pentru a readuce titlul în Bănie, după 29 de ani. O remiză ar menţine cât de cât suspansul, în timp ce un succes al CFR-ului ar tranşa definitiv lupta şi titlul ar ajunge, pentru al treilea an la rând, la formaţia lui Dan Petrescu. 

În cele două dueluri din acest sezon, în sezonul regulat, CFR Cluj s-a impus de fiecare dată cu 2-0. De altfel, cu Dan Petrescu pe bancă, formaţia ardeleană nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în campionat, în 3 sezoane.  În acelaşi timp, Universitatea Craiova a primit gol în fiecare meci jucat anul acesta. Ambele echipe au acumulat maximum de puncte - 6, de când s-a reluat competiţia, după pauza de pandemie. 

Cristiano Bergodi ar putea miza deseară pe: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, Acka, Bancu - Mateiu, Cicâldău, Nistor - Ivan, Mihăilă, Koljic. 

Dan Petrescu ar putea răspunde cu: Arlauskis - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu, Itu, Djokovic - Costache, Omrani, Deac. 

Arbitrul derby-ului din Gruia este Istvan Kovacs, care locuieşte chiar în Cluj Napoca. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.