Sport
Deţinătoarea Cupei EHF a strâns rândurile. 14 handbaliste la reunire

Vicecampioana României şi deţinătoarea Cupei EHF la handbal feminin, SCM Craiova, s-a reunit astăzi, efectuând vizita medicală, la Policlinica pentru Sportivi din Bănie.

Au fost prezente 14 handbaliste: Florentina Stanciu, Ekaterina Dzhukeva, Bianca Curmenţ – portari, Cristina Zamfir Florianu, Ana Maria Ţicu, Carmen Ilie Şelaru, Zeljka Nikolic, Jelena Trifunovic, Patricia Vizitiu, Alexandra Colac, Lorena Stoican, Timea Tătar, Elena Gjorgjevska, Ana Maria Tănasie. Au lipsit motivat Andreea Rădoi şi Andrea Seric.

Sportivele pregătite de antrenorii Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu şi Grigore Albici vor efectua pregătirea pe plan local până pe data de 15 iulie, apoi vor pleca într-un cantonament în Grecia. Liga Florilor începe pe 2 septembrie, iar turneul preliminar pentru intrarea în grupele Champions League, la care va participa formaţia craioveană, se va desfăşura între 7 şi 9 septembrie, în Croaţia.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.