Sport
Devis Mangia: „Avem mare nevoie de suporteri la meciul cu Sepsi”

Universitatea Craiova joacă vineri, de la ora 21, meciul din etapa a 15-a a Ligii I, cu Sepsi OSK, formaţie pregătită de Eugen Neagoe, iar Devis Mangia face apel la suporterii Ştiinţei să vină şi să încurajeze echipa în număr cât mai mare, deoarece este un joc foarte important. În plus, următoarea revedere cu alb-albaştrii va fi abia peste aproape o lună de zile, ţinând cont de întreruperea campionatului pentru meciurile naţionalelor. 

"Ne aşteaptă un meci dificil, dar cred că suntem pregătiţi, pentru noi este important să avem continuitate. Jocul din tur cu Sepsi a fost cel mai slab pentru noi din acest sezon. Sepsi este o echipă bună, antrenată bine şi anul acesta poate intra în play-off. Nu cred că vom avea parte de cadouri de la Sepsi, dar avem mare nevoie de suporteri în partida de vineri seara. Voi da mâna cu Eugen Neagoe, dar la începutul meciului, nu e important să dau şi la final. Mihăilă este OK, s-a antrenat separat, dar nu va juca, fiindcă nu vrem să riscăm cu el, trebuie protejat. Nu ştiu dacă va evolua Koljic, vom vedea la ora jocului. Bancu este suspendat, dar va intra Brici (Briceag, n.r.)"

Mijlocaşul Alexandru Mateiu a declarat: „Va fi un meci greu, fiindcă Sepsi este o echipă foarte bună, dar sper să nu mai facem cadouri şi să câştigăm. Nu ne gândim la titlu sau la play-off, ci la fiecare meci în parte.  Nu mă gândesc neapărat să marchez, ci să ajut echipa să învingă, trebuie să continuăm pe acest drum frumos. Nu-mi fac speranţe pentru echipa naţională, e important să joc bine la Universitatea, cu care mai am 4 ani de contract". 

 

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.