Sport
Devis Mangia îndeamnă la echilibru: „Calm, calm, încă nu am pierdut în campionat!”

După cele două semieşecuri din campionat pe teren propriu, cu Chiajna şi Astra, italianul Devis Mangia nu se arată îngrijorat şi ţine să-i liniştească pe ziarişti şi suporteri, spunând că echipa are timp să-şi îndeplinească obiectivele.

Înaintea partidei cu Juventus Bucureşti, programată miercuri, de la ora 19.15, pe arena „Ilie Oană” din Ploieşti, antrenorul italian a spus: „Calm, calm, calm, am jucat numai patru meciuri. Nu am făcut niște meciuri deosebite, dar nu am pierdut. Calendarul competițional nu ne ajută foarte mult. Faptul că jucăm la trei zile aduce un consum mare de energie. Accept criticile și încercăm să ne îmbunătățim jocul. Astra a avut o singură ocazie, iar noi am avut cinci pe care nu am reușit să le fructificăm. Noi avem obiective pe care le putem discuta doar la sfârșitul anului. Atunci vom analiza dacă am atins sau nu obiectivele. Vrem să ne îmbunătățim jocul și să aducem cât mai mulți spectatori. Vom încerca să facem mai multe puncte în următoarele meciuri“.

Portarul Niculai Calancea a adăugat: „Nu sunt la potențialul meu sută la sută, am avut și ceva accidentări, acum sunt ok. Lucrez zi de zi să ajung la starea fizică optimă și să revin la ce am fost anul trecut, poate și mai bine. Jucăm într-un sistem nou și ne trebuie timp să ne acomodăm. E urât să joci cu tribunele pustii, noi vrem să avem tribunele pline mereu“.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.