Sport
Devis Mangia îndeamnă la echilibru: „Calm, calm, încă nu am pierdut în campionat!”

După cele două semieşecuri din campionat pe teren propriu, cu Chiajna şi Astra, italianul Devis Mangia nu se arată îngrijorat şi ţine să-i liniştească pe ziarişti şi suporteri, spunând că echipa are timp să-şi îndeplinească obiectivele.

Înaintea partidei cu Juventus Bucureşti, programată miercuri, de la ora 19.15, pe arena „Ilie Oană” din Ploieşti, antrenorul italian a spus: „Calm, calm, calm, am jucat numai patru meciuri. Nu am făcut niște meciuri deosebite, dar nu am pierdut. Calendarul competițional nu ne ajută foarte mult. Faptul că jucăm la trei zile aduce un consum mare de energie. Accept criticile și încercăm să ne îmbunătățim jocul. Astra a avut o singură ocazie, iar noi am avut cinci pe care nu am reușit să le fructificăm. Noi avem obiective pe care le putem discuta doar la sfârșitul anului. Atunci vom analiza dacă am atins sau nu obiectivele. Vrem să ne îmbunătățim jocul și să aducem cât mai mulți spectatori. Vom încerca să facem mai multe puncte în următoarele meciuri“.

Portarul Niculai Calancea a adăugat: „Nu sunt la potențialul meu sută la sută, am avut și ceva accidentări, acum sunt ok. Lucrez zi de zi să ajung la starea fizică optimă și să revin la ce am fost anul trecut, poate și mai bine. Jucăm într-un sistem nou și ne trebuie timp să ne acomodăm. E urât să joci cu tribunele pustii, noi vrem să avem tribunele pline mereu“.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.