Sport
Devis Mangia: „Ne batem pentru campionat”

În conferința de presă ce a prefațat partida cu Astra Giurgiu, Devis Mangia a anunțat clar și răspicat că Universitatea Craiova se bate pentru titlul Ligii 1.

„Ne batem pentru campionat! Avem calitate și știu că putem face asta, dar trebuie să fim împreună. Vreau să luptăm, de acum trebuie să avem această mentalitate, Craiova se poate bate în fiecare an pentru campionat. ”, a spus antrenorul Universității Craiova despre lupta la titlu. De asemenea, Mangia a explicat și incidentul cu suporterii: „Îmi cer scuze, eu respect suporterii. Eu îmi apăr jucătorii mereu, tot ce fac este pentru echipă. Cred în toți jucătorii, din punct de vedere tactic, asta am considerat că a fost decizia bună pentru meciul cu Astra. Le mulțumesc fanilor că sunt alături de noi, din ce am văzut eu, Craiova este cea mai iubită în țară.”

 

„ Probabil am făcut ceva greşeli cu Astra, dar este primul meci din play-off, trebuie să-l câștigăm, sper ca și atmosfera să fie foarte bună pe stadion. Avem un program greu, jucăm și în campionat și cupă. Nu știu cum vor juca ei, nu cred că vor schimba ceva.”

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.