Sport
Dialog Pițurcă-Ivan: „Te învăț eu să joci vârf”

Victor Pițurcă a dezvăluit după meciul cu Dinamo că a avut nenumărate discuții cu Andrei Ivan despre poziționarea jucătorului în teren. 

Victor Pițurcă are mare încredere în Andrei Ivan, autor a două goluri în meciul de aseară: „Ivan e un jucător care poate să devină foarte important pentru echipa națională. O să vedeți că el va juca din ce în ce mai bine și o să crească foarte mult în valoare. Am avut nenumărate discuții cu el.”  Tehnicianul Științei i-ar fi „refuzat” cererea lui Ivan de juca în bandă: „Neavând reușite ca vârf a început să-mi spună «nea Piți, aș juca mai mult în stânga». I-am spus «NU» și i-am transmis să joace vârf pentru că o să-l învăț eu mișcarea autentică de vârf, că asta a fost meseria mea. I-am spus lui Ivan că o să marcheze 3 goluri azi, din păcate nu s-a întâmplat”.

 

„Îmi pare rău de un singur lucru: era primul hattrick din carieră dacă marcam și golul trei!  M-am simțit foarte bine azi. La pauză am și dansat cu Ioniță, avem noi ritualul nostru când unul dintre noi marchează. Sper s-o ținem tot așa”, a declarat Andrei Ivan la finalul partidei. 

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.