Sport
Dialog Pițurcă-Ivan: „Te învăț eu să joci vârf”

Victor Pițurcă a dezvăluit după meciul cu Dinamo că a avut nenumărate discuții cu Andrei Ivan despre poziționarea jucătorului în teren. 

Victor Pițurcă are mare încredere în Andrei Ivan, autor a două goluri în meciul de aseară: „Ivan e un jucător care poate să devină foarte important pentru echipa națională. O să vedeți că el va juca din ce în ce mai bine și o să crească foarte mult în valoare. Am avut nenumărate discuții cu el.”  Tehnicianul Științei i-ar fi „refuzat” cererea lui Ivan de juca în bandă: „Neavând reușite ca vârf a început să-mi spună «nea Piți, aș juca mai mult în stânga». I-am spus «NU» și i-am transmis să joace vârf pentru că o să-l învăț eu mișcarea autentică de vârf, că asta a fost meseria mea. I-am spus lui Ivan că o să marcheze 3 goluri azi, din păcate nu s-a întâmplat”.

 

„Îmi pare rău de un singur lucru: era primul hattrick din carieră dacă marcam și golul trei!  M-am simțit foarte bine azi. La pauză am și dansat cu Ioniță, avem noi ritualul nostru când unul dintre noi marchează. Sper s-o ținem tot așa”, a declarat Andrei Ivan la finalul partidei. 

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.