Sport
Dinamo, „focar” de coronavirus? Șase jucători au fost testați pozitiv

Dinamoviștii au tot mai multe probleme. Aflați pe loc retrogradabil, bucureștenii au mai primit o veste groaznică, șase jucători au fost testați pozitiv la testul COVID-19. 

LPF a anunțat oficial amânarea partidei Dinamo București – Chindia Târgoviște, după ce șase jucători ai ”câinilor” au fost depistați pozitiv.

”Partida dintre FC Dinamo București și Chindia Târgoviște, restanță din etapa a 3-a play-out, și programată să se dispute joi, 16 iulie, cu începere de la ora 19.00, a fost amânată, din cauza apariției mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă. 

Liga Profesionistă de Fotbal va anunța în perioada următoare, după consultarea cu deținătorii drepturilor tv și ținând cont de situația medicală nou apărută, data la care se va disputa acest meci” (Comunicat LPF).

 

”Se discută modificarea calendarului. Meciul de azi va fi reprogramat pe 29 iulie. Urmează să se decidă când se va disputa partida care ar fi avut loc duminică, tot între Dinamo și Chindia. Datele meciurilor de baraj vor fi împinse, către 15-18 august”, a spus și Justin Ștefan , secretar general al LPF. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.