Sport
Doi alb-albaştri în echipa etapei LPF, antrenată de Bergodi

După succesul cu 3-2 în deplasare la CFR Cluj, doi jucători ai Universităţii Craiova se regăsesc în echipa LPF pentru etapele a 5-a din play-off şi a 6-a din play-out. Astfel, doi dintre marcatorii de la Cluj, Alex Cicâldău şi Vali Mihăilă, sunt în cel mai bun 11 al rundei, iar antrenorul cel mai inspirat a fost desemnat Cristiano Bergodi. 

Caracterizările din partea site-ului LPF: 

Alexandru Cicâldău (U Craiova / 22 ani / 28 jocuri) - A marcat un gol fantastic, unul prin care oltenii s-au apropiat la doar un punct de lider. A fost a 11-a reuşită în ediţia curentă pentru decarul "Ştiinţei".

Valentin Mihăilă (U Craiova / 20 ani / 23 jocuri) - A fost în mare formă la Cluj! A marcat un gol, al 6-lea în ediţia curentă, şi a pasat decisiv pentru golul victoriei marcat de Cicâldău.

Cristiano Bergodi (U Craiova / 55 ani) - A pregătit excelent partida, surprinzându-i pe clujeni cu un joc ofensiv încâ de la începutul meciului. Experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru olteni.

Echipa etapei îi cuprinde pe: Cojocaru - Paşcanu, Patriche, Frăsinescu - Man, Cicâldău, Vaşvari, Keyta - Mihăilă, Iancu, Alibec. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.