Sport
Doi jucători ai Științei au fost trimiși la echipa a doua

Chiar dacă pentru Universitatea Craiova urmează un duel extrem de important pentru accederea în preliminariile UEFA Europa League, oficialii clubului din Bănie au decis ca doi fotbaliști să fie excluși din lot. 

Nuno Rocha și Cezar Mezza Colli au fost trimiși să se antreneze cu jucătorii de la formația a doua a Științei. Deși văzut ca un super fotbalist la aducerea în Craiova, paraguayanul Mezza Colli nu a rupt gura târgului, nici pe timpul lui Devis Mangia, nici în mandatul lui Corneliu Papură. Nici Rocha nu a impresionat, marcând doar două goluri pentru Craiova de la revenire. Acesta a intrat și într-un conflict cu suporterii, iar Pavel Badea a anunțat despărțirea de jucătorul din Capul Verde. Oficialii încearcă să le rezilieze de comun acord contractele. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.