Sport
Doljenii luptă pentru puncte în Liga 3

Echipele doljene din Liga a 3-a, Universitatea Craiova II şi CSO Filiaşi, luptă pentru puncte pe teren propriu. 

Mâine, 14 noiembrie, juveţii lui Ionuţ Stancu şi Mugur Guşatu primesc vizita celor de la Academica Clinceni 2, lanterna roşie a campionatului, cu doar patru puncte acumulate. De altfel, nici satelitul Ştiinţei nu stă prea bine, fiind doar cu o poziţie mai sus, la o lungime distanţă, astfel jocul se anunţă foarte important pentru craioveni, care mai au şi o restanţă de disputat, pe 18 noiembrie, cu Roşiori.
De partea cealaltă, CSO Filiaşi este liderul seriei, cu 18 puncte acumulate în 8 meciuri, iar ultima biruinţă este chiar în faţa Clinceniului. Mâine, în orăşelul de lângă Craiova, trupa lui Mario Găman va da piept cu CSM Alexandria, ocupanta locului 5, iar filieşenii nu par dispuşi să mai cedeze locul din fruntea clasamentului şi anunţă că îşi doresc o promovare istorică.
Ambele jocuri se vor disputa de la ora 14:00.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.