Sport
Dorit de Craiova, un fotbalist ar putea ajunge în SUA

Dorit de Universitatea Craiova în ultimele perioade de transferuri, Alexandru Mățan, fotbalistul Viitorului, ar putea ajunge în Statele Unite ale Americii. 

În vârstă de 21 de ani, Mățan are o ofertă concretă din America, însă nu este vorba de New York FC, echipa de la care este Alex Mitriță împrumutat în Arabia Saudită:  „Este o ofertă concretă pentru Mățan. Continentul e corect, echipa era incorecta. E foarte probabil zic eu! Hagi niciodată nu va împiedica un jucător să plece la mai bine. Asta a fost situația și cu Iancu, și cu Luckassen, și acum cu Mățan”, a spus Cristian Bivolaru, la Pro X. Conform ultimelor informații, jucătorul ar putea fi transferat pe aproximativ 1,5 milioane de euro. 

 

  • 850 de mii de euro este cota de piață a lui Alex Mățan, conform Transfermarkt.
Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.