Sport
Două amicale în stagiul din Austria pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova va disputa două meciuri amicale în stagiul de pregătire din Austria, ambele fiind transmise de pagina de facebook a grupării din Bănie şi de site-ul oficial al clubului. Primul este vineri, 14 august, de la ora 17, ora României, cu vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen, iar al doilea meci de verificare este sâmbătă, de la ora 18, ora României, cu formaţia Swarowski Tirol Wattens, care a retrogradat recent din prima ligă austriacă. 

Universitatea Craiova a jucat şi în vara trecută cu Viktoria Plzen, tot în cadrul stagiului austriac, iar cehii s-au impus cu 3-1, golul formaţiei antrenată atunci de Cornel Papură fiind marcat de atacantul Mihai Roman.

Universitatea Craiova pleacă miercuri, de pe aeroportul din Bănie, cu un charter, într-un stagiu de pregătire în Austria, în staţiunea Neustift im Stubaital, fiind cazaţi la Wellness & Relax Hotel Milderer Hof, un stabiliment de 4 stele din regiunea Tirolului.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.