Sport
Două amicale în stagiul din Austria pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova va disputa două meciuri amicale în stagiul de pregătire din Austria, ambele fiind transmise de pagina de facebook a grupării din Bănie şi de site-ul oficial al clubului. Primul este vineri, 14 august, de la ora 17, ora României, cu vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen, iar al doilea meci de verificare este sâmbătă, de la ora 18, ora României, cu formaţia Swarowski Tirol Wattens, care a retrogradat recent din prima ligă austriacă. 

Universitatea Craiova a jucat şi în vara trecută cu Viktoria Plzen, tot în cadrul stagiului austriac, iar cehii s-au impus cu 3-1, golul formaţiei antrenată atunci de Cornel Papură fiind marcat de atacantul Mihai Roman.

Universitatea Craiova pleacă miercuri, de pe aeroportul din Bănie, cu un charter, într-un stagiu de pregătire în Austria, în staţiunea Neustift im Stubaital, fiind cazaţi la Wellness & Relax Hotel Milderer Hof, un stabiliment de 4 stele din regiunea Tirolului.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.